|
Pozdravljeni, na sistematskem pregledu (oktober 2007) so ugotovili, da imam v urinu 1 Hemoglobin, 9-10 Eritr. in malo bakterij.Stara sem 46 let, kadilka. Izvid me je prestrašil, ker je bil l.2003 oče operiran na mehurju (rak), ki so mu ga v celoti odstranili.Pri ponovnem pregledu čez 14 dni, je bil izvid skoraj enak. Naredila sem pregled z ultrazvokom-trebušna votlina, cistoskopijo in kontrastno slikanje od ledvic,sečnih poti in mehurja.Vse je bilo v redu. Pri citološki preiskavi urina so mi 2x ugotovili atipične celice.Včeraj sem šla tretjič na to preiskavo, danes pa k svoji zdravnici, ki mi je dala ponovno pregledati urin in mi rekla,da so izvidi podobni ko t prvič in drugič. Prosim vas, da mi čimpreje odgovorite, ker me zelo skrbi. Kaj je lahko vzrok? Nimam nobenih težav ali bolečin v trebuhu oz. pri mokrenju. Na vodo hodim pogosto vendar tudi veliko pijem ( 2-3 l dnevno). Katere preiskave mi še svetujete? Kaj pomeni atipija celic in kdaj pride do tega? Kot vidite imam kup vprašanj in do sedaj nisem dobila nobenega odgovora. Zato me še bolj skrbi. Najlepša hvala in lep pozdrav,
|